Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Le Chemin de Fer du Bocq

Toeristische trein tussen Ciney en Bauche (Yvoir)

Ticket BOEKING

Vertrekkend vanuit het station van Spontin brengt de reis – die ongeveer 1u30 duurt – je naar Ciney (momenteel geen toegang) voordat je terugkeert naar Spontin waar de reis verder gaat naar Bauche en eindigt met een terugkeer naar het startpunt.

Nieuws

Video van de safari "railfestival"

De video van de safari “railfestival 2021 van de Chemin de Fer du Bocq” staat online! Heb je de railfestivalsafari 2021 op de Chemin de Fer du Bocq gemist? Weten hoe een fotosafari eruitziet op de Chemin de Fer du Bocq? Klik op deze link en je weet alles! https://www.youtube.com/watch?v=G2_Sj_DxnlI Wil je al onze video’s bekijken? Wil je je abonneren op ons Youtube kanaal? Het is hier: https://www.youtube.com/channel/UC14Rxlfm2lfFpI3xyn_fcGg U wenst op de hoogte te blijven van al onze publicaties, stuur [email protected] (Opmerking: om toegang te krijgen tot de bovenstaande link(s), klik eerst op “Lees verder” hieronder.) Om al het NIEUWS te bekijken, klik hier.

Nieuwe website

Op 10 januari gaat onze nieuwe website live. Overzichtelijk, duidelijk, uitgebreid, gebruiksvriendelijk, deze nieuwe site moet u helpen onze prachtige spoorlijn beter te leren kennen, maar ook uw reserveringen vergemakkelijken. U wenst op de hoogte gehouden te worden van al onze publicaties, stuur OK naar het adres [email protected] Om al het NIEUWS te bekijken, klik hier.

Ons seizoen 2022 begint op 12 februari!

Na het herwinnen van kracht en krachtig tijdens het laagseizoen, plannen de vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq een jaar 2022 dat rijk belooft aan evenementen, verrassingen en nieuwigheden! Raadpleeg het tabblad ticketing en je ontdekt al onze voorstellen voor 2022! Maar … andere verrassingen wachten op je … Blijf verbonden. U wenst op de hoogte gehouden te worden van al onze publicaties, stuur [email protected] Om al het NIEUWS te bekijken, klik hier.

Ontdek de Bocq-vallei aan boord van een ouderwetse trein

Stap in een authentiek panoramisch motorwagen uit de jaren 1950 voor een rit met commentaar door de Bocq-vallei, of neem deel aan een van onze speciale evenementen, variërend van een maaltijd aan boord van de trein of een ontmoeting met Sinterklaas.

Vertrekkend vanuit het station van Spontin brengt de reis – die ongeveer 1u30 duurt – je naar Ciney (momenteel geen toegang) voordat je terugkeert naar Spontin waar de reis verder gaat naar Bauche en eindigt met een terugkeer naar het startpunt.

Dieren zijn welkom aan boord.

Ben je een groep of een bedrijf? Of je nu 30 of 300 bent, hebben we ook aan je gedacht, of het nu voor een verjaardag, een personeelsfeest, een Incentive, een privé-fotosafari of een ander evenement is … Bezoek onze pagina ‘Groepen’ of neem contact met ons op : [email protected]

Ben je fotograaf, filmproducent? Onze prachtige spoorlijn en onze historische materieel kunnen u ter beschikking worden gesteld voor uw films of foto’s. neem contact met ons op : [email protected]

Eerste activiteit om te doen in Spontin, België

"Interessant bezoek"

Interessant bezoek. Hiermee kunt u een prachtige regio vanuit een ander aspect ontdekken, evenals zijn economische geschiedenis. Zeer competente gids, beschikbaar en tweetalig.

– jeanben0_th, Tripadvisor
"Super activiteit!"

Super activiteit! Zeer bevlogen vrijwilligers aan het werk. Door een ticketje te kopen voor de trein steun je gelijk ons erfgoed. Zeer vriendelijke mensen, uitleg in het Frans en in het Nederlands. De mogelijkheid om iets te drinken in het oude station voor of na je reis.

– Rosanne L., Google Reviews
"Echt een aanrader"

Festival de Bocq is echt een aanrader. Met heel veel verschillende locomotieven en het lokale bier Gaulois.

– Maarten K., Google Reviews
"Charmante en authentieke"

Op deze fantastische, charmante en authentieke plaats, restaureren en onderhouden bevlogen vrijwilligers een reeks oude treinstellen en locomotieven. Er kan ook meegereden worden langs een uiterst charmant enkelspoor door een prachtige vallei

– Peter V., Google Reviews
Skip to toolbar