Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

De vrijwilligers van het TSP

Sinds haar oprichting in 1989 heeft de vereniging Heritage Railway & Tourism, die de Chemin de Fer du Bocq beheert, haar sterke punten en haar vermogen om te evolueren geput uit de mannen en vrouwen die ze vormen.

Door haar structuur, omvang en invloed beleeft de vereniging een divers en zeer gevarieerd verenigingsleven.

Het brengt mensen uit alle sociaal-professionele categorieën en van alle achtergronden samen. Elk van hen draagt ​​bij aan het bereiken van het sociale doel van de vereniging, in overeenstemming met hun tijd, hun talent of gewoon hun verlangen!

Vrijwilligers grijpen dus in op tal van gebieden die verband houden met operaties (machinebediener, hoofdwacht, commentator, ontvangst van bezoekers, logistiek, administratie, enz.). Onderhoud en restauratie van rollend materieel, onderhoud en beheer van infrastructuur (spoorwegen, bewegwijzering, overwegen, bruggen, tunnels, gebouwen, etc.).

Voor al deze missies zorgt het CFB voor opleiding en/of certificering. ER IS GEEN SPECIALE TRAINING VEREIST OM ONS TE KOMEN. Gewoon motivatie en een goed humeur.

Wil je het team komen helpen, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen op [email protected]

Wil je een overzicht hebben van het werk van onze vrijwilligers, abonneer je dan op ons Youtube kanaal : https://youtube.com/channel/UC14Rxlfm2lfFpI3xyn_fcGg 

2017-08-15 D72+28-105AFD BocqPortraits-60-TrLr

De vereniging bestaat uit verschillende sectoren om te vereniging te laten functioneren: