- ONLINE BOEKEN AANBEVOLEN
- LET OP: Werkzaamheden aan de lijn vanaf 17 september 2023 --> Prijswijzigingen
- Alle leeftijden
- 1.5 uur
Stap in een authentiek motorwagen uit de jaren 1950 voor een rit met commentaar door de Bocq-vallei.
Snelle details
Een uitzonderlijke gastronomische ervaring
Geniet van een uitzonderlijke gastronomische ervaring aan boord van onze historische trein!
U reist door de prachtige Bocq-vallei terwijl u geniet van een gastronomische maaltijd in een restauratiewagen uit de jaren 1960 (verwarmde trein).
Schema :
Prijs : 94,87 € (inclusief reserveringskosten)
Na een persoonlijk onthaal in het station van Spontin tussen 18.00 en 18.30 uur (18 en 24 juni) of tussen 12.00 en 12.30 uur (25 juni) vertrekt de Solstice BOCQ GOURMAND naar Braibant om vervolgens terug te keren naar Spontin, Dorinne, Purnode en Bauche en terug te keren naar Spontin (duur van de reis: ongeveer 3 uur).
Tijdens de reis zijn verschillende stops gepland.
Tijdens de hele reis krijgt u een gastronomische maaltijd (3 gangen) geserveerd.
Let op: de trein is verwarmd, dus je krijgt het niet koud!
Menu voor zondag 18 juni (avond)
Crémant d’Alsace, sinaasappelsap voor de niet-alcoholische dranken
Rundercarpaccio met truffelolie, gekonfijte tomaat, rucola, burratina, parmezaanschilfers en foie gras
Geglazuurde entremet
Gebraden kip met sesamzaad, lichte room met champignons, gratin dauphinois en groenten
Zandkoekje van citroenmeringue, coulis van pistache, opgerold koekje
Koffie
*******************************
Menu voor zaterdag 24 juni (avond)
Crémant d’Alsace, sinaasappelsap voor niet-alcoholisten
Pâté ardennais mini peer gevuld met gekonfijte ui, karamel van gezouten boter, parmezaankoekje
Entremet met ijs
Zalmfilet in groen pak, mousselinesaus met gekonfijte basilicum, grenailles
Choux gevuld met banketbakkersroom op custard
Koffie
*******************************
Menu voor zondag 25 juni (overdag)
Crémant d’Alsace, sinaasappelsap voor niet-alcoholisten
Rundercarpaccio met truffelolie, gekonfijte tomaat, rucola, burratina, parmezaanschilfers en foie gras
Geglazuurde entremet
Tournedos van kalkoen in een korst van gebakken uien, ouderwetse mosterd en honingsaus Bister, rozemarijnaardappelen en groenten
Bittere chocolade Charlotte Callebaut op custard
Koffie