Aller à la navigation principale Aller au contenu Aller au pied de page

Werkzaamheden aan de Chemin de Fer du Bocq

Beste Vrienden van het Spoorwegerfgoed en Toerisme, Beste Vrienden van de Chemin de Fer du Bocq,

We zijn verheugd om u deelgenoot te maken van de opwindende plannen die we hebben om onze spoorlijn nog veiliger en comfortabeler te maken, dankzij de genereuze subsidies van het Waals Gewest. Dit jaar beginnen we met grote verbeteringen aan onze lijn, die niet alleen zullen profiteren van de expertise van gespecialiseerde bedrijven, maar ook van de toewijding van onze gewaardeerde PFT/Chemin de Fer du Bocq vrijwilligers.

Hartelijk dank aan al onze vrijwilligers voor hun volledige inzet voor dit grote project!

We willen je informeren dat deze werken een impact zullen hebben op onze reguliere en speciale treintijden in 2024, en we willen je bedanken voor je begrip voor deze tijdelijke aanpassingen:

 

We begrijpen dat deze grote werken je de kans ontnemen om de prachtige vallei van Bocq gedurende enkele maanden te (her)ontdekken. Vergeet echter niet dat het ons doel is om uw ervaring als bezoeker te veranderen en ons aanbod uit te breiden.

Als je ons wilt steunen in deze spannende projecten, kun je dat doen door onze donatiepagina te bezoeken: https://www.cfbocq.be/nl/donaties/

U kunt ook op de hoogte blijven van alle toekomstige informatie door u aan te melden voor onze nieuwsbrief door op deze link te klikken.

Bedankt voor je begrip en voortdurende steun. Samen creëren we een uitzonderlijke treinervaring!

Let op: ook al rijden er minder passagierstreinen, er zullen wel veel werktreinen rijden!

We willen je eraan herinneren dat het erg gevaarlijk en wettelijk verboden is om op het spoor te reizen.

(Artikel 7 van de spoorwegpolitiewet van 27/04/2018).

Partager l'info avec...