Op 27 augustus herstelden onze vrijwilligers de hoogtewerker. Deze zal in september onder meer gebruikt worden voor het zandstralen en herschilderen van ons Mitropa-rijtuig.

Op dinsdag 4 mei heeft een groep vrijwilligers een grote opruimactie uitgevoerd aan de inrit van de tunnel van Spontin en op het terrein boven de tunnel.

 

Juli 2021 werd gekenmerkt door de verschrikkelijke overstromingen die ons land hebben getroffen. Enkele vrijwilligers van onze vereniging werden rechtstreeks getroffen door deze tragische gebeurtenissen. Net zoals zovele landgenoten zijn ze nog steeds bezig met het opmeten van de schade aan hun woning. Onze gedachten zijn dan ook bij alle slachtoffers en hun naasten.

Het sein L.3 staat aan de inrit van de tunnel van Spontin (kant Spontin-Sources) en het beveiligt de inrit van het station voor de treinen uit de richting Dorinne-Durnal. Oorspronkelijk was het de bedoeling om hier een mechanisch sein te plaatsen, maar wegens tijdsgebrek - en een gebrek aan middelen – werd uiteindelijk gekozen voor een lichtsein. Het visuele aspect speelt op deze plaats immers een ondergeschikte rol. Het werd enkele dagen voor het festival van 2015 in gebruik genomen.

 

Facebook Group

 

 

Contacteer ons

 

 

Book Now